miercuri, 6 aprilie 2011

Rebirth Of The SunVineri 08 apr. 2011
Locatie: Club Green Hours, Calea Victoriei 120, Bucuresti

22:00- 22:30
Lansare scurtmetraj:

“Un anume Victor” - Regia: Ciprian Baciu
dupa o poveste de Hermann Hesse
...Actori: Tudor Aaron Istodor, Eduard Haris
Povestitor: Vlad Craioveanu
Sinopsis:
Victor (Tudor Aaron Istodor), un tănăr din Cluj, se mută în Bucureşti pentru a studia ştiinţele farmateutice. În timp ce vizitează căteva dintre obiectivele turistice ale oraşului, tânărul student are parte de o experienţă halucinantă ce-l face să perceapă lumea cu totul altfel decât o credea.Main Stage:

Latam [Thrancians| Buc]
Barbaleku [Antiscarp| Buc]
DiMiTrip [Spacesheep| Buc]
Alphaspiral [Naturalgoritm| Buc]
Nairam Naoi [Dreamtime| Bv]
Mr. Disko [Buc]


Chill Out Stage:


Logical Elements [Mind Tweakers Records| Is]
eleMental Sounds [Samsara Crew| Cj]
PLANUL [Amagama Arts| Buc]
Dr. Gonzo [SunMoon| Buc]
Option Zero [Buc]

+ live instruments


Deco:
>luvluv<O mica poveste despre Soare

Focul este unul din cele patru elemente. Este usor si se ridica mai sus decat toate celelalte; este caustic si luminator in acelasi timp. A fost creat de creator in prima zi. Unii sustin ca focul nu este altceva decat lumina. Altii spun ca lumina este focul cosmic, care se afla deasupra aerului, pe care il numesc eter.
Asadar Dumnezeu a facut lumina la inceput, adica in prima zi; ea este frumusetea si podoaba intregii creatiuni vazute. Caci ia lumina si toate raman necunoscute in intuneric, fara sa poata sa-si arate frumusetea lor. “Dumnezeu a numit lumina zi, iar intunericul l-a numit noapte”( Facerea I, 5.), intunericul nu este o existenta, ci un accident, deoarece este lipsa luminii. Aerul nu are in fiinta lui lumina. Asadar aerul lipsit de lumina, l-a numit Dumnezeu intuneric. N-a fost numita intai noaptea, ci ziua, pentru aceea intai este ziua si pe urma noaptea si noaptea urmeaza zilei.
In a patra zi a facut Dumnezeu luminatorul cel mare, adica soarele ca sa conduca si sa stapaneasca ziua (Facerea I, 16.) - prin el se constituie ziua, caci ziua este timpul cand soarele este deasupra pamantului, iar durata unei zile este drumul soarelui pe deasupra pamantului de la rasarit la apus - luminatorul cel mic, adica luna si stelele, ca sa conduca si sa stapaneasca noaptea si sa o lumineze.
Noaptea este timpul in care soarele este dedesubtul pamantului, iar durata noptii este drumul soarelui pe sub pamant de la apus la rasarit. Prin urmare luna si stelele au fost oranduite ca sa lumineze noaptea; asta nu inseamna ca ele sunt in timpul zilei mereu sub pamant, caci sunt stele pe cer deasupra pamantului si in timpul zilei, ci ca soarele, prin stralucirea lui mai puternica, ascunde atat stelele cat si luna si nu le ingaduie sa se vada.
Creatorul a pus in acesti luminatori lumina cea dintai creata, nu pentru ca nu avea alta lumina, dar pentru ca sa nu ramana inactiva acea lumina. Caci luminatorul nu este insasi lumina, ci cel care contine lumina.


Support: 10 lei

2 comentarii:

  1. Eu zic ca mai are nevoie de imbunatatiri stiintifice in exprimare :)... doar suntem in secolul al XXI-lea. Subsemnata Cristina de pe contul Lexei

    RăspundețiȘtergere